logo

Κατηγοριες

Καλάθι παραγγελίας  

Το ηλεκτρονικό κατάστημα BBAY.gr εξυπηρετεί άμεσα όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το 90% των παραγγελιών μας αποστέλλονται εντός 24 ωρών, τις εργάσιμες ημέρες.

Το ΒΒΑΥ.gr είναι βασικός και αξιόπιστος συνεργάτης του Skroutz.gr.

Τηλεφωνικά η εξυπηρέτηση των πελατών μας γίνεται Δευτέρα με Κυριακή από τις 10πμ εως τις 10μμ στο 2310-223523.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Αγαπητοί φίλοι,

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ –«ΒΒΑΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Βασ. Ηρακλείου 25, Θεσσαλονίκη. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.bbay.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα www.bbay.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Γενικοί όροι
Το www.bbay.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης ή ανανέωσης των παρόντων όρων και των προϋποθέσεων συναλλαγών που γίνονται μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα συναλλακτικά ήθη. Το www.bbay.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν αλλαγές μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματός της. Η αλλαγή των όρων δεν αφορά παραγγελίες τις οποίες έχουν ήδη γίνει από τον πελάτη.

Περιορισμός ευθύνης
1.Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bbay.gr δεν παρέχει εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και για το χρόνο παράδοσης σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Εγγυάται όμως την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας. Η εταιρία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών της για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την καθυστέρηση ή την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους.
2. Οι φωτογραφίες που απεικονίζονται τα προϊόντα στο δικτυακό τόπο www.bbay.gr είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για την επιχείρηση www.bbay.gr. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να έχουν δεχθεί αλλαγές στη συσκευασία από τον προμηθευτή.
3. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα με το διακριτικό τίτλο ΒΒΑΥ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής - ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου. Επίσης το www.bbay.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
4. H επιχείρηση (ηλεκτρονικό κατάστημα BBAY) κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του, να επικοινωνήστε με το Τμήμα Eξυπηρέτησης πελατών -Marketing στο 2310/223523.

Ευθύνη Χρήστη
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.bbay.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα τoυ www.bbay.gr για δημοσιεύσεις, αποστολές με e-mail ή άλλους τρόπους διαδόσεις-μεταδόσεις περιεχομένων επιβλαβών, παράνομων, απειλητικών, προσβλητικών, ενοχλητικών, συκοφαντικών, λιβελογραφικών, χυδαίων, άσεμνων που αποτελούν παραβίαση του απορρήτου, δείχνουν εμπάθεια, διακρίσεις εθνικού ή φυλετικού περιεχομένου και μπορεί να προκαλέσουν βλάβες σε ανηλίκους με οποιοδήποτε τρόπο.
Επίσης αποδέχονται ότι δεν θα διαδίδουν εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν από την εταιρία με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσω εργασιακών σχέσεων και παραβιάζουν τα συμφέροντα της εταιρίας ή δημιουργούν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία και στις σχέσεις με τους συνεργάτες της, τους πελάτες της ή τρίτους.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
1. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
2. Απαγορεύεται από οποιονδήποτε χρήστη η αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, ή άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
3. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα bbay ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρίας ή και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.bbay.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους


ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε με τους παρακάτω τρόπους:

• Τηλεφωνική παραγγελία στα τηλέφωνα 2310 223523 καθημερινά από 09:00 εως και 21:00μμ όλες τις ημέρες της εβδομάδας συμπεριλαμβανομένου Σαββάτου και Κυριακής.

• Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.bbay.gr, επιλέγοντας το προϊόν που επιθυμείτε και πατώντας απλά το καλάθι που βρίσκετε στη σελίδα του προϊόντος.

• Παραγγελίες μέσω e-mail στο bbay@bbay.gr

• Γραπτά μέσω facebook στην σελίδα www.facebook.com/bbay.gr


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε, τα έξοδα αποστολής καθορίζονται ως εξής:

Για συναλλαγές εντός της Ελλάδας:

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές άνω €60, και εφόσον το δέμα δεν ξεπερνά σε βάρος τα 4 κιλά. Αν το δέμα ξεπερνά τα 4 κιλά θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το κόστος μεταφοράς. Συνήθως το κάθε κιλό επιβαρύνει το προϊόν με 1 ευρώ.

Για αγορές μικρότερης αξίας από τα €60 , τα έξοδα αποστολής είναι €2,49 εαν το βάρος είναι μεχρι 4 κιλά. Αν το δέμα ξεπερνά τα 4 κιλά θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το κόστος μεταφοράς

* Εφόσον επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση €2,50.

Επομένως εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την :

• Kατάθεση στην τράπεζα: χρεώνεστε μόνο το κόστος της αποστολής 2.49€ εφόσον το δέμα δεν ξεπερνά σε βάρος τα 4 κιλά. Αν το δέμα ξεπερνά τα 4 κιλά θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το κόστος μεταφοράς
• Αντικαταβολή : χρεώνεστε το κόστος της αποστολης 2,49€ και της αντικαταβολής 2,50€ (Σύνολο :4.99). Εάν το ποσό της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 60€ χρεώνεστε μόνο την αντικαταβολή 2,50€, εφόσον το δέμα δεν ξεπερνά σε βάρος τα 4 κιλά. Αν το δέμα ξεπερνά τα 4 κιλά θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το κόστος μεταφοράς.

• Με πιστωτική κάρτα : χρεώνεστε μόνο 2,49€ το κόστος της μεταφοράς, Εάν το ποσό της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 60€ δεν χρεώνεστε τίποτα απολύτως, εφόσον το δέμα δεν ξεπερνά σε βάρος τα 4 κιλά. Αν το ξεπερνά θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το κόστος μεταφοράς.

Παρατηρήσεις
• Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τις απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές.
• Η κατάθεση στην Τράπεζα γίνεται εφόσον μεταβείτε στο πλησιέστερο κατάστημα και καταθέσετε προκαταβολικά το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας. Απαραίτητο να ελέγξετε και τηλεφωνικά με το γραφείο μας την διαθεσιμότητα των ειδών πριν την κατάθεση των χρημάτων.
• Εμπορεύματα αξίας μεγαλύτερης των 60 ευρώ αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ με ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ COURIER A.E ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ εφόσον το δέμα δεν ξεπερνά σε βάρος τα 4 κιλά
• Για τα πολύ βαριά ή ογκώδη προϊόντα που υπερβαίνουν τα 10 κιλά, θα χρησιμοποιείται για την αποστολή τους πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά από την εταιρία μας και είναι απαραίτητο να γίνεται προκαταβολικά προεξόφληση της παραγγελίας πριν την αποστολή της με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας ή με Online πιστωτική κάρτα. Στο ποσό της κατάθεσης θα πρέπει να υπολογίζετε πάντα το κόστος της μεταφοράς.
• Σε αποστολές με μεταφορική δεν ισχύει ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή και θα σας ζητηθεί να κάνετε κατάθεση πριν την αποστολή των εμπορευμάτων στην τράπεζα.
• Με πιστωτική κάρτα οι συναλλαγές γίνονται με την εγγύηση και την ασφάλεια των συναλλαγών της EUROBANK. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και η χρέωση γίνεται από την EUROBANK.
• Σε περίπτωση που κάποιο είδος δεν είναι διαθέσιμο και έχει πληρωθεί με πιστωτική κάρτα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και θα επιστρέψουμε τα χρήματα εντός 24-48 ωρών (εργάσιμες ημέρες).
(*) Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής τραπεζών, βαρύνουν τον εντολέα.

Για συναλλαγές με την Κύπρο.
Για συναλλαγές με Κύπρο ανάλογα με τον χρόνο παράδοσης και τα κιλά των προϊόντων της παραγγελίας, ισχύουν τα εξής:
Α) Για χρόνο παράδοσης 7 εργασίμων ημερών και τρόπο εξόφλησης την κατάθεση της αξίας της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (EUROBANK GR400 260 06 000000 402 006 74674 –SWIFT ERBKGRAA) , ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:

ΒΑΡΟΣ

ΧΡΕΩΣΗ

Εως 5 Kgr

9,84

Από 5 εως 10 Kgr

18,45

Από 10 εως 15 kgr

27,06

Από 15 εως 20 kgr

36,90

Για κάθε επιπλέον κιλό

1,85


Δίνεται δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας και με αντικαταβολή. (Επιπλέον χρέωση ανα αποστολή τα 6,15€).
Με την καταχώρηση της παραγγελία σας μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος, θα επικοινωνήσει το αρμόδιο τμήμα μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία, να σας ενημερώσει για την διαθεσιμότητα του είδους και για το συνολικό κόστος της. Το ηλεκτρονικό σύστημα (καλάθι αγορών) του www.bbay.gr στην παρούσα φάση, αναγράφει μόνο τις χρεώσεις που αφορούν αποστολές σε Ελλάδα.
Β) Για χρόνο παράδοσης εντός 2-3 εργάσιμων ημερών ισχύουν οι χρεώσεις της επόμενης παραγράφου που αφορούν τις συναλλαγές εξωτερικού μέσω EΛΤΑ COURIER.

Για συναλλαγές εξωτερικού μέσω ΕΛΤΑ COURIER:
Τα έξοδα αποστολής για Βαλκάνια και Κύπρο γίνονται μέσω της εταιρίας ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ COURIER A.E. Τα έξοδα αποστολής είναι ανάλογα του βάρους της παραγγελίας σας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν αναγράφεται το βάρος των προϊόντων. Η ενημέρωση σας θα γίνεται τηλεφωνικά ή γραπτά σε περίπτωση που έχετε γνωστοποιήσει τα στοιχεία σας στην εταιρία.

Στην συνέχεια επισυνάπτεται σχετικός πίνακας για τις αποστολές στο εξωτερικό ανάλογα με το βάρος που έχουν.

ΚΛΙΜΑΚΑ ΒΑΡΟΥΣ ΣΕ Kgr

ΧΡΕΩΣΗ ΣΕ €

1

19.92

1,5

21.16

2

22.40

2,5

23.64

3

24.88

3,5

26.12

4

27.36

4,5

28.60

5

29.84


Για περισσότερα κιλά ή για αποστολή δεμάτων σε άλλες χώρες τις Ευρώπης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email : bbay@bbay.gr.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος BBAY, αποστέλλονται με την εταιρία courier «TAXYMETΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ A.E», σε όλη την Ελλάδα ακόμη και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές.
Εάν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί μέχρι τις 12.30μμ Δευτέρα εως Παρασκευή θα την παραλάβετε εντός 24-48 ωρών.
Για απομακρυσμένες περιοχές ή δυσπρόσιτες, η παράδοση γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρίας ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΤΑ Α.Ε . Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη.

Πότε μπορεί να καθυστερήσει ένα προϊόν
• Σε περιπτώσεις ακραίων φυσικών καιρικών φαινομένων ή σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (π.χ πυρκαγιά, απεργία κλπ), όπου δύναται να υπάρξει πρόβλημα μεταφοράς, προετοιμασίας και παράδοσης της παραγγελίας.
• Σε περιπτώσεις που το προϊόν μας έχει εξαντληθεί και δεν βρίσκεται στις αποθήκες μας. Στις περιπτώσεις αυτές θα ενημερωθείτε άμεσα με email ή τηλεφωνικά για την καθυστέρησή του και το χρόνο αποστολής του.
• Σε περιπτώσεις όπου έχουν δοθεί λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία ή έχει γίνει λάθος πληρωμή και δεν είναι εφικτή η επικοινωνία με τον πελάτη για την διευθέτηση του προβλήματος.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει εντός 24 ωρών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας , εφόσον αυτή δεν έχει αποσταλεί αυθημερόν από το ΒΒΑΥ.
Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε άμεσα στο τηλέφωνο 2310 223523 ή αποστείλατε email στο bbay@bbay.gr με τα στοιχεία της παραγγελίας που επιθυμείτε να ακυρώσετε.

Ποιες είναι οι διαδικασίες επιστροφής ενός προϊόντος;
Σε κάθε περίπτωση πριν την επιστροφή ενός προϊόντος στην εταιρία θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς στο email bbay@bbay.gr και να εξηγήσετε τους λόγους μη αποδοχής του προϊόντος και επιστροφής του. Στέλεχος της εταιρίας μας θα εξετάσει το αίτημά σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας, δίνοντάς σας τις απαραίτητες οδηγίες για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Επίσης παρακαλούμε να προσέξετε τα εξής σημεία:
• Πρέπει να έχετε επικοινωνήσει την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα που παραλάβατε το προϊόν για να ενημερώσετε την εταιρία. Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να υπάρχει γραπτή ενημέρωση με email ή FAX που θα αιτιολογεί το λόγο της επιστροφής. Διαφορετικά δύναται να μη γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή.
• Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση του τιμολογίου και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του bbay ή το προϊόν είναι ελαττωματικό ή στάλθηκε λανθασμένα από την εταιρία. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει υπαιτιότητα του BBAY ή δεν έχει αποσταλλεί ελαττωματικό προϊόν, αν γίνει δεκτή η επιστροφή του είδους, θα πρέπει να αντικατασταθεί με άλλα είδη σε ποσό ίσο με την αρχική παραγγελία. Δεν επιστρέφονται χρήματα αν ο πελάτης μετανιώσει για οποιοδήποτε λόγο για την αγορά του.
• Σε κάθε περίπτωση το προϊόν εφόσον επιστραφεί θα πρέπει να συσκευαστεί πολύ καλά και να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή, με όλα τα έγγραφα που το συνοδεύουν. (Οδηγίες, εγγυήσεις, Δελτία Αποστολής, απόδειξη κλπ)
• Για εκείνες τις περιπτώσεις που δεν απαιτείται καταστροφή της συσκευασίας για να δείτε το προϊόν, είναι απαραίτητη η τοποθέτησή του στην αρχική του συσκευασία έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί.
• Το προϊόν δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εκτός εάν αυτό δεν είναι εφικτό σε σχέση με το είδος του.
• Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία BBAY, μόνο εάν υπάρχει λάθος δικό της.
Στην περίπτωση αυτή η εταιρία επιστροφής του προϊόντος θα πρέπει να είναι η ίδια με αυτή που σας παραδόθηκε το προϊόν.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, δεν θα παραλαμβάνεται και θα επιστρέφεται στον αποστολέα.
Στις περιπτώσεις αιτιολογημένης επιστροφής προϊόντων το bbay πιστώνει τα χρήματα στο λογαριασμό σας ή σας προτείνει εναλλακτικές προτάσεις προϊόντων.

Περιπτώσεις Service - Επισκευών Προϊόντων.
Στις περιπτώσεις που το προϊόν που έχετε αγοράσει από το bbay, εμπίπτει μέσα στο χρόνο εγγύησης, παρακαλούμε ενημερώστε μας εγγράφως στο email bbay@bbay.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιδιόρθωση ή αντικατάστασή του. Ο χρόνος εγγύησης ξεκινά από την ημερομηνία κοπής της απόδειξης ή του τιμολογίου. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο ο πελάτης να μεριμνά στο να κρατά αντίγραφο της απόδειξης που συνοδεύει το προϊόν που παραλαμβάνει.
Για το χρόνο παράδοσης του επισκευασμένου προϊόντος θα σας ενημερώνεστε γραπτώς ή τηλεφωνικά εφόσον παραληφθεί το προϊόν και διαπιστωθεί η βλάβη του.
Η επισκευή- (service) του προϊόντος μέσα στο χρόνο της εγγύησης και οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ εφόσον δεν έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος π.χ σπάσιμο από πτώση, πυρκαγιά, άνοιγμα συσκευής από μη εξουσιοδοτημένο τεχνίτη κλπ.
Το κόστος μεταφοράς του προϊόντος (για οποιαδήποτε περίπτωση service) από και προς τις εγκαταστάσεις μας, επιβαρύνει τον αγοραστή και όχι την εταιρία (bbay).
Η εταιρία μέσω των επιλεγμένων προμηθευτών της παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένο SERVICE και δύναται για το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων της να παρέχει ανταλλακτικά και επισκευή και μετά το χρόνο λήξης της εγγύησης, με αντίστοιχη χρέωση της υπηρεσίας.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Εταιρία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που σχετίζονται με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των συνδρομητών-πελατών, διασφαλίζονται ως απόρρητες και έχουν υιοθετηθεί διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών από οποιεσδήποτε μη επιτρεπόμενες προσβάσεις, αποκαλύψεις κλπ.

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται δεδομένη και αυτονόητη από την επιχείρηση BBAY. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τους πελάτες/μέλη του BBAY.GR είναι εμπιστευτικές . Ενδεικτικά αναφέρονται μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί:
■ Μόνο εξουσιοδοτημένα στελέχη έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι κριθεί αναγκαίο.
■ Η εταιρία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
■ Στην περίπτωση που η εταιρία χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα ΒΒΑΥ με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Η διαχείριση των στοιχείων και των πληροφοριών που μας έχετε δώσει γίνεται ως εξής:
Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία, με τους ακόλουθους τρόπους:
• Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε προμηθευτεί διαδικτυακά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
• Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις σας που αφορούν τις συναλλαγές μας.
• Για να σας στέλνουμε ειδικές προσφορές και προϊοντικές ενημερώσεις.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.bbay.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.bbay.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου σε περιπτώσεις νόμιμης αίτησης από αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές δύναται να κοινοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες νόμιμες διατάξεις.

Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το www.bbay.gr για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι εξόφλησης των προϊόντων μπορούν να γίνουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (EUROBANK)
2. Με αντικαταβολή
3. Με online πιστωτική κάρτα.

Επεξήγηση τρόπων πληρωμής (διαδικασίες)

1. Με κατάθεση στην Τράπεζα
Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στην EUROBANK GR400 260 06 000000 402 006 74674 (Όνομα δικαιούχου ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ή BBAY).
Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας, ενημερώστε με email στο bbay@bbay.gr για την κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 2310 223523 ή μέσω facebook στο https://www.facebook.com/bbay.gr. Η εταιρία θα ελέγξει ηλεκτρονικά (e-banking) την ορθότητα της συναλλαγής και θα αποστείλει τα εμπορεύματα εντός 24 ωρών.
Πριν την κατάθεση του ποσού, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την εταιρία για να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων.
Προσοχή!! Στις καταθέσεις που γίνονται από χώρα του εξωτερικού η κατάθεση φαίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, συνήθως μετά από 48 ώρες. Στις περιπτώσεις αυτές οι αποστολές των εμπορευμάτων θα γίνονται μετά από την εμφάνιση της κατάθεσης στο λογαριασμό της εταιρίας. Στις καταθέσεις που γίνονται από άλλη χώρα εκτός Ελλάδας είναι αναγκαία η προσκόμιση του SWIFT της εταιρίας μας στην τράπεζα (SWIFT ERBKGRAA)

2. Με αντικαταβολή
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας ή της συνεργαζόμενης εταιρίας TAXYMETΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ COURIER A.E με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας ή στο σημείο που θα υποδείξετε. (Σε περιοχές που δεν υπάρχει δίκτυο των ΕΛΤΑ COURIER η παραλαβή του δέματος γίνεται από το πλησιέστερο συνεργαζόμενο κατάστημα των ΕΛΤΑ).
Σε περίπτωση που το δέμα αποσταλεί με Μεταφορική εταιρία παραδίδεται στην πόρτα της Οικοδομής (δρόμο) και όχι στην πόρτα του παραλήπτη.
Η αντικαταβολή είναι εφικτή για ποσά μέχρι και 1500 ευρώ για ιδιώτες και 500 ευρώ για επαγγελματίες. Ποσά μεγαλύτερα από αυτό μπορούν να γίνουν δεκτά μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, βάσει του νέου φορολογικού κώδικα που ισχύει από 1/1/2014.
Αν είστε εταιρεία ή ελεύθερος επαγγελματίας σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε από το BBAY με τιμολόγιο πώλησης εφόσον συμπληρώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας, Επάγγελμα, Τηλέφωνο επικοινωνίας.

2. Με πιστωτική κάρτα
Με την δημιουργία του λογαριασμού σας στο bbay και την προσθήκη των προϊόντων στο καλάθι αγορών επιλέξτε στην ηλεκτρονική σας συναλλαγή ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα και θα οδηγηθείτε πολύ εύκολα στην διεκπεραίωση της συναλλαγής σας με την Tράπεζα.
Με πιστωτική κάρτα οι συναλλαγές γίνονται με την εγγύηση και την ασφάλεια των συναλλαγών της EUROBANK. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και η χρέωση γίνεται από την EUROBANK.