ΕΛΛΑΔΑ
Το 90% των αποστολών μας γίνεται εντός 24 ωρών από την έδρα μας και το 10% εντός 48 ωρών. Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο και την Κυριακή.
Η εταιρία δεν ευθύνεται για τις καθυστερήσεις που μπορεί να προέρχονται από τις εταιρίες ταχυμεταφορών (courier).
Πότε μπορεί να καθυστερήσει ένα προϊόν:
• Σε περιπτώσεις ακραίων φυσικών καιρικών φαινομένων ή σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (π.χ πυρκαγιά, απεργία, περιπτώσεις πανδημίας covid κλπ), όπου δύναται να υπάρξει πρόβλημα μεταφοράς, προετοιμασίας και παράδοσης της παραγγελίας.
• Σε περιπτώσεις που το προϊόν μας έχει εξαντληθεί και δεν βρίσκεται στις αποθήκες μας. Στις περιπτώσεις αυτές θα ενημερωθείτε άμεσα με email ή τηλεφωνικά για την καθυστέρησή του και το χρόνο αποστολής του.
• Σε περιπτώσεις όπου έχουν δοθεί λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία ή έχει γίνει λάθος πληρωμή και δεν είναι εφικτή η επικοινωνία με τον πελάτη για την διευθέτηση του προβλήματος.
Στις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες στις οποίες έχετε δηλώσει το email σας , θα ενημερωθείτε για τον αριθμό της αποστολής και την εταιρία courier με την οποία στάλθηκε το δέμα σας. Σε περιπτώσεις τηλεφωνικών παραγγελιών, μπορείτε να δώσετε το email σας ή να ζητήσετε να σας ενημερώσουμε για την αποστολή με τον ίδιο τρόπο.
Σε περίπτωση που το δέμα αποσταλεί με μεταφορική εταιρία παραδίδεται στην πόρτα της Οικοδομής (δρόμο) και όχι στην πόρτα του παραλήπτη.
Σε περίπτωση που το βάρος του δέματος ή ο όγκος είναι εκτός του ορίου που θέτουμε για την κάλυψη των εξόδων ΔΩΡΕΑΝ μεταφοράς θα επικοινωνεί μαζί σας στέλεχος από το τμήμα πωλήσεων για να σας ενημερώνει.

ΕΥΡΩΠΗ
1) ΚΥΠΡΟΣ :Έξοδα αποστολής 16ευρώ με χρόνο παράδοσης 5-20 εργάσιμες ημέρες για βάρος μέχρι 3 κιλά. Για επιπλέον κιλά επκοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις στο +030 2310-223523.
Για πελάτες από Κύπρο δεν είναι αποδεκτός ο τρόπος πληρωμής με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα γιατί διαφοροποιούνται τα κόστη μεταφοράς που ισχύουν για Ελλάδα και το συνολικό ποσό που εμφανίζεται στο καλάθι αγοράς δεν αντιστοιχεί στην πραγματική χρέωση του είδους η οποία προσαυξάνει λόγω διαφορετικών χρεώσεων στα μεταφορικά.
2) ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ :Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται ανάλογα με την χώρα, το βάρος και τον όγκο του δέματος. Σε αυτή την περίπτωση η επικοινωνία γίνεται μέσω email bbay@bbay.gr ή τηλεφωνικά στο +030 2310-223523.

Δεκτοί τρόποι πληρωμής για εξωτερικό:
Κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ενημέρωσης. Στην Κύπρο δύναται να αποσταλεί δέμα με αντικαταβολή.